zondag 1 december 2013

Geen nieuws....

Geen nieuws hier, dus goed nieuws?

Eigenlijk is er wel nieuws. Ik ben inmiddels al 20 kilo kwijt met het woon/werk fietsen. Dat deed ik in eerste instantie alleen op een gewone fiets die ik halverwege de woon/werk rit had neergezet. Gaandeweg rijd ik al zo hard dat ik ook regelmatig de hele rit fietsend doe  en pak ik ook al een tijdje minimaal 1 keer in de week de quest.  Ik ga dan wel via de touristische route zodat ik me niet hoef te ergeren aan alle langzame verkeer in Amsterdam en Amstelveen. Dan ben ik maar een keer 3.5 uur reistijd kwijt als de pont tegenzit.

Dat ik de quest tegenwoordig kan pakken komt omdat Willem Vierbergen/Velomobielservice Noord Holland hem onder handen heeft genomen. Het probleem bij het linker voorwiel is er nu uit. Jammer dat dit voorheen niet is opgemerkt door andere experts.

Binnenkort heb ik weer een afpsraak met Willem voor een onderhoudsbeurt. Daarna wil ik eens kijken of ik 2 keer in de week met de quest touristisch ga woon/werk rijden en de andere keren met het openbaar vervoer (dat blijft toch het snelst). Misschien dat ik er zelfs een kap voor ga kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten